Gastenverblijf “Het Westerveen” uitgebreid met een multifunctionele ruimte.

Edward en Yvonne Mackenzie  hebben de afgelopen twee jaren de deel van hun boerderij om gebouwd tot een multifunctionele ruimte.
Deze ruimte bied gelegenheid tot workshops, kleine concerten, maar ook voor teamtrainingen waarbij ook logies mogelijk is in de Bed & Breakfast als het om meerdere dagen gaat.
Zondag 13 maart was de feestelijke opening,  de gasten werden getrakteerd op een optreden van Annemarie de Bie een bijzonder en prettige ervaring.
Annemarie is een zangeres van het Ierse en Schotse genre, als multi-instrumentaliste maakt ze graag gebruik van blaas, tokkel en trommel instrumenten en dat maakt haar zo speciaal.
Alles was in de puntje afgewerkt behalve het ooievaarsnest dat stond nog niet overeind. Edward overzag de schare en de eerste workshop was een feit, in de pauze was er genoeg menskracht om de paal overeind te zetten.
Na het huiskamerconcert van Annemarie de Bie was er gelegenheid voor een hapje en een drankje, met de drankjes was niks mis maar de hapjes hadden een grotere belangstelling, deze waren gemaakt door een Syrisch echtpaar en ontzettend lekker.
Kortom een zeer geslaagde opening en een mooie aanwinst voor Peest.
Wil je hier meer over weten klik dan op www.gastenverblijfhetwesterveen.nl


                                                                                   Een laatste controle van de chef

                                                        Annemarie de Bie

                                                                             De toehoorders

                                                                            Het ooievaarsnest

                                  De bijzondere maar o zo lekkere hapjes

Peest
Een pareltje in de kop van Drenthe